Sari la conținut

Vezi imagini de la turul de artă stradală din Brașov Un-hidden Romania

Tur ghidat Un-hidden Brasov

Exploratorii urbani au descoperit Brașovul prin intermediul artei din spațiile publice în cadrul turului ghidat Un-hidden, care a conectat poveștile medievale cu viața actuală a orașului și scena artistică.

În data de 28 August 2021, de la 17:00, ghidul a prezentat participanților la turul ghidat Un-hidden o nouă perspectivă asupra orașului vechi și asupra artiștilor locali și internaționali care au creat lucrări publice pe străzile și zidurile Brașovului.

De-a lungul explorării urbane, participanții au cunoscut-o pe SANDi, și au avut ocazia să o vadă la lucru, realizând cea mai nouă pictură murală din oraș, care este extinsă cu o lucrare muzicală compusă de Oana, fiind prezentată în cadrul Festivalului Amural de programul de artă stradală Un-hidden Romania.

Ghidul nostru local, Open Doors Travel, nu doar a purtat participanții în aceste locuri ascunse, ci a relatat și poveștile lor și a explicat mesajele criptate ale situațiilor politice și sociale actuale de pe scena ARTivismului. Cunoștințele lor locale au ajutat audiența să conecteze punctele pe măsură ce au cunoscut Brașovul din diferite perspective.

Fotografii de Orsolya Balint pentru Un-hidden Romania, și ale participanților la tur.

Urmărește programul Un-hidden Romania:
Website: https://un-hidden.ro
Facebook: https://www.facebook.com/unhidden
Instagram: https://www.instagram.com/unhiddenromania
YouTube: https://bit.ly/UHR-playlist
Pinterest: https://bit.ly/UHR-pinterest
feeder.ro: http://feeder.ro/un-hidden/

Program realizat de Save or Cancel

Distribuit de feeder.ro

Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București)Facultatea de Sociologie și Asistență Socială(București)Amural (Brașov)Colegiul Național de Artă Regina Maria (Constanța)Asociația Artipic (Iași)

Parteneri media: IglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista Atelierul

Co-finanțat de AFCN

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.