Sari la conținut

Un-hidden Romania – tur de street art în Brașov

Descoperă picturi murale recente și captivante din Brașov, în turul de artă stradală Un-hidden Romania

Explorează Brașovul în mod diferit, conectând poveștile medievale cu viața actuală a orașului și scena artistică. Este timpul pentru o nouă perspectivă asupra orașului vechi, așa că, hai să vedem ce exprimă artiștii locali și internaționali pe străzile și zidurile Brașovului.

Participă la turul gratuit de artă stradală pentru a afla mai multe despre picturi murale, festivaluri locale, galerii și comori ascunse. Veți avea șansa să cunoașteți unul dintre artiștii de stradă și să aflați mai multe despre perspectiva ei. Turul include cea mai nouă pictură murală din oraș, care este pictată de Sandi și extinsă cu coloana sonoră proprie compusă de Oana, fiind prezentată în cadrul Festivalului Amural de programul de artă stradală Un-hidden Romania.

Ghidul nostru local, Open Doors Travel, nu doar te va purta în aceste locuri ascunse, ci va relata și poveștile lor și va explica mesajele criptate ale situațiilor politice și sociale actuale de pe scena ARTivismului. Cunoștințele lor locale te vor ajuta să conectezi punctele pe măsură ce vei cunoaște Brașovul din diferite perspective. Acesta este un tur interactiv, așa că pregătește-te să întâlnești noi prieteni și să-ți exprimi gândurile.

Hai cu noi în această călătorie unică pentru a descoperi partea autentică a orașului și pentru a face câteva fotografii minunate de călătorie, cu povești care nu se regăsesc în ghiduri!

Rezervă-ți locul cu minimum o zi înainte de tur.

Ar fi bine să ai apă, încălțăminte confortabilă și un produs de dezinfectare pentru mâini.

Turul acoperă doar spațiile publice în aer liber și toți oaspeții trebuie să păstreze o distanță de 1,5 m unul de celălalt. Mai bine în condiții de siguranță decât cu păreri de rău 🙂

Întrebări? Contactează-ne.

Am ajuns la capacitate maximă, așa că înscrierile s-au oprit.

Urmărește paginile de social media (ig, fb) și pagina Program pentru a participa la următoarele activități.


Program realizat de Save or Cancel

Distribuit de feeder.ro

Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București)Facultatea de Sociologie și Asistență Socială(București)Amural (Brașov)Colegiul Național de Artă Regina Maria (Constanța)Asociația Artipic (Iași)

Parteneri media: IglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista Atelierul

Co-finanțat de AFCN

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.