Sari la conținut

Înscrie-te la tururile ghidate Romanian Street Art

Romanian Street Art guided tours

Romanian Street Art dezvăluie o serie de tururi ghidate ale artei din spațiul public, organizate în București și Brașov

Romanian Street Art este un program cultural de regenerare urbană, conceput ca o serie de 8 intervenții artistice, 2 apeluri deschise, 5 ateliere creative de artă, 4 tururi ghidate, un album, o hartă și o expoziție, care au ca scop umanizarea prin artă a spațiilor publice din 4 orașe din România.

Calendar tururi ghidate

  • 30 Martie 2024: zona Iancului, București
  • 7 Septembrie 2024: Brașov
  • 2 Noiembrie 2024: zona Elisabeta, București
  • 4 Octombrie 2025: zona Iancului, București

Acum te poți înscrie gratuit în cadrul tururilor ghidate. Locurile sunt limitate.

Formular de înscriere

Tururi ghidate (poți selecta unul sau mai multe tururi)(required)

Verificarea disponibilității locurilor este realizată în maxim 48 de ore. Confirmarea rezervării este transmisă pe adresa de email completată mai sus. În cazul în care nu primești un răspuns în 48 de ore, te rugăm să verifici folderul spam și să ne trimiți un email la hello@un-hidden.ro

Află mai multe aici https://un-hidden.ro/romanian-street-art/

Parteneri: Asociația LaunlocLenteRomexpo

Parteneri media: Amsterdam Street ArtIglooIQadsI Support Street ArtLa pas prin BrașovLitera 9Modernism.roMnogo Deinosti, MunteanuRevista AtelierulRevista GolanStreet Art Belgrade, The InstituteZeppelin

Programul cultural multianual Romanian Street Art este produs de Save or Cancel (Cristina PopaAndrei Racovițan) prin feeder.ro și este co-finanțat de AFCN.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.