Sari la conținut

Donează un perete sau un spațiu programului Un-hidden Romania

Donează un perete sau spațiu programului Un-hidden Romania și contribuie la regenerarea orașului prin artă expusă în spațiul public.

Îți propunem să găzduiești una dintre lucrările artistice produse în cadrul programului Un-hidden Romania pe calcanul, gardul sau în curtea ta.

Te invităm să devii beneficiar/ă și partener/ă a/l unei intervenții de regenerare urbană prin artă, ajutându-ne să îmbunătățim imaginea spațiului public, să inspirăm și să informăm noile generații, favorizând sentimente pozitive față de artă, cultură în general și spațiul public. 

Ce poți să obții donând un perete sau spațiu

  • o lucrare remarcabilă creată de un artist/ă cu experiență
  • vei îmbunătăți aspectul spațiului pe care îl deții
  • poți transforma locul tău într-un reper al zonei
  • riscul ca locul tău să fie acoperit cu mazgăleli sau tag-uri ar putea să scadă

Mai mult, programul Un-hidden va promova lucrarea artistică și, implicit, locul, în comunicări de presă, pe site-ul un-hidden.ro, pe harta online și în viitoarea publicație Un-hidden Romania.

Ce nu poți să obții donând un spațiu

  • nu poți transforma intervenția artistică într-o reclamă sau commission work
  • nu poți cere artiștilor să includă anumite idei, reprezentări, sau elemente în desen;

Pentru a le permite artistelor și artiștilor noștri să își dea frâu liber creativității, apreciem dacă ni se pune la dispoziție un spațiu care să fie:

  • vizibil pentru public; de exemplu, un spațiu sau perete orientat spre stradă, astfel încât și alți oameni să se poată bucura de lucrările de artă;
  • însoțit de permisiunea scrisă din partea deținătorului/proprietarului pentru a amplasa lucrarea sau pentru a picta peretele, în deplină libertate artistică.

Dacă ești în căutarea comisionării unei lucrări conform specificațiilor tale, ne poți contacta la adresa info@saveorcancel.tv

Cum propun un loc?

Ne poți trimite un e-mail cu propunerea ta pe adresa info@saveorcancel.tv sau poți completa formularul de mai jos.

Oferta ta de a dona un perete sau un spațiu nu garantează că va fi creată o intervenție artistică, dar vei fi adăugat/ă în baza noastră de date cu locuri disponibile. În procesul nostru de selecție a spațiilor, avem în vedere multe aspecte, inclusiv amplasarea, starea peretelui sau a spațiului, proiectul, artiștii și comunitatea.

Fotografie realizată de Petre Ghiocel pentru Un-hidden România, care prezintă un detaliu din lucrarea “Rain” de Aito Kitazaki, realizată la Lente București în 2019.