Sari la conținut

Fotografii de la atelierul de street art și serigrafie cu Serebe și Octav Avramescu

Un-hidden Romania workshop with Serebe drawing & Octav screen printing

În cadrul atelierului de desen cu Serebe și print cu Octav Avramescu (aka. Atelierul de serigrafie de pe lângă Librăria Jumătatea plină), realizat în cadrul programului Un-hidden Romania la Lente Lupu, participanții au deprins noțiuni de bază despre street art și despre serigrafie.

În data de 14 Mai, la Lente, pe strada Dionisie Lupu 78, Serebe și Octav au povestit despre street art și serigrafie în cadrul unui atelier informal. În prima parte a atelierului, participanții au fost invitați să creeze propriile lucrări sau să pornească de la schițele realizate de către Serebe.

În a doua etapă a atelierului, Octav Avramescu a expus imaginile create de aceștia pe aceeași sită și a ajutat participanții să imprime pe hârtie alăturarea de desene, care, pliată și tăiată, a devenit un micro-fanzin interesant.

Fotografii de Petre Ghiocel pentru Un-hidden Romania.

Urmărește programul Un-hidden Romania:
Website: https://un-hidden.ro
Facebook: https://www.facebook.com/unhidden
Instagram: https://www.instagram.com/unhiddenromania
YouTube: https://bit.ly/UHR-playlist
Pinterest: https://bit.ly/UHR-pinterest
feeder.ro: http://feeder.ro/un-hidden/

Program realizat de Save or Cancel

Distribuit de feeder.ro

Parteneri: Biblioteca Metropolitană BucureștiMuzeul Național de Artă Contemporană (București)Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (București)Lente (București)Colegiul Național de Arte Regina Maria (Constanța)Asociația Artipic (Iași) (Iași)

Parteneri media: IglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista AtelierulLa pas prin BrașovLitera 9Romania PozitivăBook HubTeen PressRevista Golan

Co-finanțat de AFCN

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.