Sari la conținut

Fotografii de la atelierul de street art și stickers cu Serebe din 18 Iunie

  • Știri
Un-hidden Romania x Serebe workshop at Lente

În cadrul atelierului de street art și desen cu Serebe, realizat în cadrul programului Un-hidden Romania la Lente Lupu, participanții au deprins noțiuni de bază despre arta urbană, stickers și desen.

În data de 18 Iunie 2022, la Lente, pe strada Dionisie Lupu 78, Serebe a povestit despre street art, cu focus pe stickere, și despre desen, în general, participanților la atelier. În prima parte a atelierului, participanții au fost invitați să creeze propriile lucrări sau să pornească de la schițele realizate de către Serebe, transpunându-le pe hârtii autocolante. În a doua etapă, Serebe a ajutat participanții să realizeze stickers, decupând desenele create în prima parte a atelierului.

Fotografii de Petre Ghiocel pentru Un-hidden Romania.

Vezi fotografii de la atelierul de desen cu Serebe și print cu Octav, și fotografii de la atelierul cu Serebe din 17 Iunie.

Urmărește programul Un-hidden Romania:
Website: https://un-hidden.ro
Facebook: https://www.facebook.com/unhidden
Instagram: https://www.instagram.com/unhiddenromania
YouTube: https://bit.ly/UHR-playlist
Pinterest: https://bit.ly/UHR-pinterest
feeder.ro: http://feeder.ro/un-hidden/

Program realizat de Save or Cancel

Distribuit de feeder.ro

Parteneri: Biblioteca Metropolitană BucureștiMuzeul Național de Artă Contemporană (București)Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (București)Lente (București)Colegiul Național de Arte Regina Maria (Constanța)Asociația Artipic (Iași)

Parteneri media: IglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista AtelierulLa pas prin BrașovLitera 9Romania PozitivăBook HubTeen PressRevista Golan

Co-finanțat de AFCN

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.