Sari la conținut
Rox your senses - Dream Big

Fotografia prezentată are o importanță personală întrucât la acest mural colaborativ am participat activ alături de alți trei artiști: George Hociung, Cristian Sabău și Ervin Racz pentru a-l realiza, în luna noiembrie a anului 2023. Tematica muralului, “Dream Big” se adresează atât tinerilor în plină ascensiune cât și adulților ajunși la maturitate și îi încurajează să țintească sus în aspirațiile și obiectivele lor. În acest mural se remarcă trei copii (întrucât nu puteam cuprinde într-o poză, am ales pentru imagine doar unul dintre ei) suflând baloane de săpun prefigurându-se în mod aleator pe toată suprafața peretelui, 750 m2  Aceste bule sunt văzute in plan metaforic ca o punte în spațiu/timp și un mijloc de teleportare a simțurilor prin lumile interioare pline de imaginație ale acestor copii.

BIO

Numele meu este Roxana Netea (Roxie), locuiesc în Oradea, profesia, pasiunea și stilul meu de viață sunt arta. Pasiunea pentru artă în general și pentru pictură și ilustrație în special, a apărut încă din copilărie, acesta fiind mediul în care mă simt în largul meu.Liceul de Arte și Universitatea de Arte din Timișoara, pe care am urmat-o ulterior, au contribuit ambele la consolidarea cunoștințelor mele artistice (practice, teoretice și experimentale).     

Unul dintre momentele cheie ale carierei mele a avut loc în urmă cu nouă ani, când am contractat așa-numitul ”street art virus”, care mi-a îngăduit să transfer pe pereți fiecare tablou pe pânză. Acest lucru mi-a permis, de asemenea, să cobor din sfere înalte direct în stradă, să împărtășesc oamenilor sentimentele mele și să le privesc reacțiile atunci când ”se împiedică” de lucrările mele din spațiul public.     

Descoperirea acestui nou canal de exprimare mi-a permis să călătoresc în diferite țări și să las o amprentă vizuală în diferite zone geografice precum India, Tunisia, Italia, Viena, precum și în propria mea țară.     

În prezent, în paralel cu realizarea proiectelor de artă stradală, sunt activist în acest domeniu printr-un efort susținut de a face lumină și a aduce culoare într-un colț de umbră.

Etichete:

1 replies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.