Sari la conținut

Votează fotografiile de street art înscrise în apelul deschis RSA

Votează fotografiile de street art înscrise în apelul deschis RSA

A început perioada de votare a fotografiilor de street art înscrise în apelul deschis Romanian Street Art. Descoperă 84 de fotografii înscrise de 48 de participanți, selectate în urma etapei de verificare administrativă. Pe aceeași pagină găsești formularul de vot public anonim. Ajută-ne să identificăm cele mai relevante imagini pentru tema apelului, votând până la 5 fotografii.

Calendar apel

  • 10 Aprilie – 10 Mai 2024, ora 23:59 – perioada de înscriere
  • 11 – 12 Mai 2024 – verificare administrativă
  • 13 – 23 Mai 2024, 23:59 – perioada de votare
  • 24 – 25 Mai 2024 – verificare administrativă
  • 26 Mai 2024 – anunț fotografii premiate

Organizat de Save or Cancel, cu sprijinul financiar al AFCN, apelul deschis pentru fotografie de street art face parte din programul cultural Romanian Street Art, inițiativă ce își propune să umanizeze spațiile publice prin intermediul artei stradale. 

Află mai multe despre programul multianual Romanian Street Art aici: https://un-hidden.ro/romanian-street-art/

Parteneri: Asociația LaunlocLenteRomexpo

Parteneri media: Amsterdam Street ArtIglooIQadsI Support Street ArtLa pas prin BrașovLitera 9Modernism.roMnogo DeinostiMunteanuRevista AtelierulRevista GolanStreet Art BelgradeThe InstituteZeppelin

Programul cultural multianual Romanian Street Art este produs de Save or Cancel (Cristina PopaAndrei Racovițan) prin feeder.ro și este co-finanțat de AFCN.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.