Sari la conținut

Ateliere creative Un-hidden Bucharest

Un-hidden Bucharest - Ateliere de street art, artă urbană, stickere, graffiti

Proiectul Un-hidden Bucharest, creat de Save or Cancel și co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București acasă 2023, facilitează sentimente de apartenență și identitate culturală prin redescoperirea și apropierea afectivă a locuitorilor de oraș și artă, în spațiul public. Publicul este invitat să participe la 5 ateliere de artă urbană, 5 tururi ghidate, 1 intervenție artistică multidisciplinară, 1 performance live stream și 1 expoziție, care au ca scop promovarea cunoașterii și a explorării prin artă a spațiilor publice din cartierele din București.

În cadrul atelierelor cu tema “arta urbană” (street art, graffiti), 3 artiști remarcabili sunt invitați să prezinte pe larg tehnici de lucru specifice. Serebe, SANDi și John Dot S vor ajuta participanții să creeze propriile lucrări de artă în cadrul atelierelor de desen, stickers și street art.

Dacă vrei să te alături lor și să-ți exprimi creativitatea prin artă, completează formularul de înscriere de mai jos. Materialele, care includ markers, creioane, hârtie și autocolante, sunt puse la dispoziția tuturor participanților gratuit. Atelierele au ca scop încurajarea exprimării individuale și facilitarea dialogului, astfel că locurile sunt limitate. Rezervă locul tău din timp!

Calendar ateliere

🗓 9 Septembrie 2023, 15:00 – 17:00 – Atelier de stickers cu SANDi

Loc: Lente, strada Dionisie Lupu, nr. 78, sector 1, București

🗓 23 Septembrie 2023, 15:00 – 17:00 – Atelier de street art cu John Dot S

Loc: Lente, strada Dionisie Lupu, nr. 78, sector 1, București

🗓 7 Octombrie 2023, 15:00 – 17:00 – Atelier creativ cu Serebe

Loc: Lente, strada Dionisie Lupu, nr. nr. 78, sector 1, București

🗓 21 Octombrie 2023, 11:00 – 13:00 – Atelier de stickers cu SANDi

Loc: Filiala „Ion Creangă” a Bibliotecii Metropolitane București, strada Christian Tell, nr. 10, sector 1, București

🗓 4 Noiembrie 2023, 11:00 – 13:00 – Atelier creativ cu Serebe

Loc: Filiala „Ion Creangă” a Bibliotecii Metropolitane București, strada Christian Tell, nr. 10, sector 1, București

Formular de înscriere

Ateliere (poți selecta unul sau mai multe ateliere)(required)

Verificarea disponibilității locurilor este realizată în maxim 48 de ore. Confirmarea rezervării este transmisă pe adresa de email completată mai sus. În cazul în care nu primești un răspuns în 48 de ore, te rugăm să verifici folderul spam și să ne trimiți un email la info@saveorcancel.tv.

Toate activitățile proiectului și produsele proiectului Un-hidden Bucharest sunt puse la dispoziția publicului gratuit.

Un-hidden Bucharest este un proiect cultural creat de Save or Cancel.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro. Pentru informații despre Primăria Municipiului București, puteți accesa www.pmb.ro.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană BucureștiLenteRomexpo, Posca

Parteneri media: BookHubIglooIQadsLa pas prin BrașovLitera 9PropagartaRevista AtelierulRevista GolanThe InstituteZeppelin, Munteanu

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte culturale și editoriale.