Sari la conținut

Un-hidden Romania – Apel Deschis pentru Fotografie de Street Art

Un-hidden Romania - Open Call for Street Art Photography

București, 1 Noiembrie 2021, Save or Cancel

Dacă fotografiezi street art, participă la noul apel deschis lansat de Save or Cancel, în cadrul programului multianual Un-hidden Romania. Primul apel premiază 3 fotografii care surprind într-un mod remarcabil lucrări street art din spațiile publice din țară.

Citește regulamentul apelului deschis și folosește formularul de pe aceeași pagină pentru a te înscrie. Poți trimite până la trei fotografii, în perioada 1 – 30 Noiembrie 2021, ora 23:59. Selecția fotografiilor este realizată prin vot public anonim online, pe website-ul programului Un-hidden Romania.

Apelul deschis acordă 3 premii, care nu se pot cumula. În plus, fotografiile premiate beneficiază de promovare în cadrul acțiunilor programului cultural Un-hidden Romania și în cadrul expoziției din Mai 2023, în București.În funcție de calitatea înscrierilor, unele dintre imagini pot fi selectate pentru publicare în viitoarea carte Un-hidden Romania, lansată în cadrul expoziției menționate mai sus.

Save or Cancel production va publica rezultatele selecției în luna Decembrie 2021, onlinepe website-ul programului, https://un-hidden.ro.

Înscrie-te în acest apel deschis pentru a contribui la cartarea lucrărilor de street art în spații publice din România. Accesează formularul de înscriere.

Urmărește programul Un-hidden Romania:
Facebook: https://www.facebook.com/unhidden
Instagram: https://www.instagram.com/unhiddenromania
YouTube: https://bit.ly/UHR-playlist
Pinterest: https://bit.ly/UHR-pinterest
feeder.ro: http://feeder.ro/un-hidden/

Program realizat de Save or Cancel

Distribuit de feeder.ro

Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București)Facultatea de Sociologie și Asistență Socială(București)Amural (Brașov)Colegiul Național de Arte Regina Maria (Constanța)Asociația Artipic (Iași)

Parteneri media: IglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista Atelierul

Co-finanțat de AFCN

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.