Sari la conținut

Tururi ghidate Un-hidden Bucharest

Un-hidden Bucharest - tururi ghidate 2023

Explorează orașul prin intermediul lucrărilor de street art din spații publice.

Proiectul Un-hidden Bucharest documentează, cartează și creează trasee care relevă arta din spațiul public bucureștean, și împreună cu Open Doors, invită publicul să descopere lucrări remarcabile în cadrul a cinci tururi ghidate.

Proiectul Un-hidden Bucharest, creat de Save or Cancel și co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București acasă 2023, facilitează sentimente de apartenență și identitate culturală prin redescoperirea și apropierea afectivă a locuitorilor de oraș și artă, în spațiul public. Publicul este invitat să participe la 5 ateliere de artă urbană, 5 tururi ghidate, 1 intervenție artistică multidisciplinară, 1 performance live stream și 1 expoziție, care au ca scop promovarea cunoașterii și a explorării prin artă a spațiilor publice din cartierele din București.

Calendar tururi ghidate

2 Septembrie 2023, București

16 Septembrie 2023, București

30 Septembrie 2023, București

14 Octombrie 2023, București

28 Octombrie 2023, București

Și acum, o veste minunată! Începând de astăzi, te poți înscrie în cadrul tururilor ghidate cu tema street art. Completează formularul de înscriere aici:

Formular de înscriere

Tururi ghidate (poți selecta unul sau mai multe tururi)(required)

Verificarea disponibilității locurilor este realizată în maxim 48 de ore. Confirmarea rezervării este transmisă pe adresa de email completată mai sus. În cazul în care nu primești un răspuns în 48 de ore, te rugăm să verifici folderul spam și să ne trimiți un email la info@saveorcancel.tv.

Toate activitățile proiectului și produsele proiectului Un-hidden Bucharest sunt puse la dispoziția publicului gratuit.

Un-hidden Bucharest este un proiect cultural creat de Save or Cancel.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro. Pentru informații despre Primăria Municipiului București, puteți accesa www.pmb.ro. 


Parteneri: Biblioteca Metropolitană BucureștiLenteRomexpo

Parteneri media: BookHubIglooIQadsLa pas prin BrașovLitera 9PropagartaRevista AtelierulRevista GolanThe InstituteZeppelin

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte culturale și editoriale.

Toate activitățile proiectului și produsele proiectului Un-hidden Bucharest sunt puse la dispoziția publicului gratuit.