Sari la conținut

Sandi (mural) & Oana (compoziție audio) intervenție artistică în Brașov

Lucrarea realizată în co-producție de Sandi și Oana continuă traseul cultural al lucrărilor artistice stradale din Brașov, oferind locuitorilor și vizitatorilor un nou prilej de contemplare asupra peisajului pitoresc al orașului, articulat de culorile vibrante utilizate de Sandi pentru această pictură murală. Scanând codul QR inserat în desen, privitorii pot experimenta lucrarea ascultând fragmentul muzical compus de Oana.

Intervenția artistică Un-hidden Romania este creată în cadrul ediției cu numărul 7 a festivalului Amural, dedicată poeziei subtile a orașului Brașov. Inspirate de tema “poezia orașului”, cele două artiste au lucrat în paralel cu scopul de a realiza un mural și un fragment muzical, care pot fi descoperite în cadrul turului ghidat, programat pentru 28 Aug, ora 17:00.

SANDI (lucrare murală) + OANA (compoziție audio) – Un-hidden Romania x Amural, Brasov, August 2021
📷 Ramona Cazacu

Alătură-te programului și experimentează muzica și arta vizuală care modelează spațiile publice.

Urmărește programul Un-hidden Romania:
Facebook: https://www.facebook.com/unhidden
Instagram: https://www.instagram.com/unhiddenromania
YouTube: https://bit.ly/UHR-playlist
Pinterest: https://bit.ly/UHR-pinterest
feeder.ro: http://feeder.ro/un-hidden/

Program realizat de Save or Cancel

Distribuit de feeder.ro

Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București)Facultatea de Sociologie și Asistență Socială(București)Amural (Brașov)Colegiul Național de Artă Regina Maria (Constanța)Asociația Artipic (Iași)

Parteneri media: IglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista Atelierul

Co-finanțat de AFCN

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.