Sari la conținut

Un-hidden Romania împreună cu Amural prezintă co-producția realizată de Sandi și Oana

2021 Un-hidden Romania Amural Sandi & Oana

Programul de regenerare urbană prin artă stradală Un-hidden Romania, te invită la festivalul Amural, să descoperi co-producția realizată de Sandi și Oana în Brașov. 

Ediția cu numărul 7 a festivalului Amural este dedicată poeziei subtile a orașului Brașov. Inspirate de tema “poezia orașului”, cele două artiste au lucrat în paralel cu scopul de a realiza un mural și un fragment muzical, care vor putea fi descoperite în cadrul turului ghidat, programat pentru 28 Aug, ora 17:00. Înscrie-te gratuit

Lucrarea finală realizată în co-producție de Sandi și Oana va continua traseul cultural al lucrărilor artistice stradale din Brașov, oferind locuitorilor și vizitatorilor un nou prilej de contemplare asupra peiajului pitoresc al orașului, articulat de culorile vibrante utilizate de Sandi pentru această pictură murală. Scanând codul QR inserat în desen privitorii vor putea experimenta lucrarea ascultând fragmentul muzical compus de Oana.

Alătură-te programului și experimentează muzica și arta vizuală care modelează spațiile publice.

Urmărește programul Un-hidden Romania:
Website: https://un-hidden.ro
Facebook: https://www.facebook.com/unhidden
Instagram: https://www.instagram.com/unhiddenromania
YouTube: https://bit.ly/UHR-playlist
Pinterest: https://bit.ly/UHR-pinterest
feeder.ro: http://feeder.ro/un-hidden/

Program realizat de Save or Cancel

Distribuit de feeder.ro

Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București)Facultatea de Sociologie și Asistență Socială(București)Amural (Brașov)Colegiul Național de Artă Regina Maria (Constanța)Asociația Artipic (Iași)

Parteneri media: IglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista Atelierul

Co-finanțat de AFCN

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.